Aanvankelijk beschouwd als een draagtas voor studenten en wandelaars, hebben rugzakken een lange weg afgelegd, zowel qua stijl als qua inhoud. Hoewel we dol zijn op een geweldige handtas dames, is een rugzak zo’n veelzijdig en praktisch onderdeel van de garderobe van een vrouw. Ze stellen je in staat om handsfree te pendelen en geven je rug een pauze die een schoudertas gewoon niet kan. En nu zovelen van ons hybride werk doen, zijn rugzakken essentiëler dan ooit omdat we ons kantoor bij ons moeten dragen. Gelukkig bieden de hedendaagse rugzakken een perfecte oplossing voor een wereld waarin we voortdurend in beweging zijn. Koop daarom snel een van deze rugtassen voor dames! 

Lululemon Everyday Backpack 2.0

Deze rugzak heeft een slank en eenvoudig ontwerp, waardoor het perfect is voor de minimalist. Meerdere zakken en waterafstotende stof houden je klaar voor regen of zonneschijn, en de twee vakken voor waterflessen maken het een geweldige keuze voor de sportschool. Bovendien kan dit ook handig zijn als je de Lululemon Everyday Backpack 2.0 als strandtas wilt gebruiken. 

Tumi Voyager Carson Nylon Backpack

Deze rugzak dames is gemaakt voor de reisliefhebber. Meerdere compartimenten, waaronder een speciaal laptopvak, zorgen ervoor dat je onderweg gemakkelijk georganiseerd blijft. Er zijn ook kleinere zakjes aan de buitenkant voor dingen die je bij de hand wilt houden, zoals je telefoon of portemonnee, en de hele rugzak kan over het handvat van een rollende tas schuiven om het dragen eenvoudig te houden.

Herschel Supply Co. Settlement Mid Volume Backpack

Het zit hem allemaal in de details met deze slanke middelgrote rugzak. Touches zoals messingkleurige ritsen, een contrasterende voering en lusvormige trekkoorden geven deze ingehouden tas veel stijl. 

KROSER Laptop Backpack

Op dit moment kan je kantoor de ene dag een café zijn en de andere een coworking-ruimte. Waar je ook gaat, met deze waardige werkrugzak zit je goed. De perfecte pasvorm voor een laptop en al je andere mobiele kantoorbenodigdheden, je kunt van ruimte naar ruimte gaan en werken waar je maar wilt. Het krijgt bovendien bonuspunten voor de ingebouwde UBS-poort.  

Beis The Backpack

Met een diepte van 45 centimeter zal deze grote rugzak een geweldige weekendtas zijn. Er zijn gemakkelijk toegankelijke buitenvakken en bidonhouders. Binnenin is er een speciale ruimte voor je laptop en meerdere vakken voor alles en nog wat je nodig zou kunnen hebben. Er is zelfs een doorzichtig zakje om je waardevolle spullen bij te houden.

The North Face Borealis Backpack

Dit is een perfecte rugzak voor de outdoorliefhebber en heeft alle functies die je nodig hebt voor een dag in de natuur. Er is voldoende ruimte voor al je benodigdheden, plus gewatteerde schouderbanden en achterpaneel, borstbeen en taillebanden voor extra ondersteuning en comfort tijdens lange wandelingen. 

Fjallraven Kanken Water Resistant Backpack

Deze rugzak heeft de afgelopen jaren een cultstatus gekregen, en terecht. Het Zweedse merk valt op met zijn kenmerkende vos-logo en eenvoudige, goed gemaakte tassen. Het enorme scala aan kleuren maakt het ook een modefavoriet – je zult zeker een tint vinden die je leuk vindt, ongeacht je stijl.