Waarschijnlijk ken je dat blauwe monstertje van Disney wel, hij heet Stitch zijn vriendje heet Lilo en daar komt dan natuurlijk de naam Lilo & Stitch vandaan! De film van Stitch zijn niet heel recent uitgebracht, maar deze zijn nog wel super populair en dit lijkt maar niet te stoppen of weg te gaan. 

Er zijn meerdere films van Stitch uitgebracht zoals Stitch the Movie, Stitch & Leroy en Stitch has s Glitch. 

Naast dat er van Lilo & Stitch allerlei producten zijn gemaakt zijn er vooral veel pluche knuffels van gemaakt. Je kunt de blauwe stitch knuffels vinden in allerlei verschillende formaten en afmetingen. Van kleine knuffels en knuffelsdoekjes tot gigantisch grote knuffelbeesten van bijvoorbeeld 125cm groot. Ook heb je variaties waarbij stitch bijvoorbeeld een hartje vast heeft of een surf board.

Alle pluche vriendjes van Stitch 

Naast Stitch zijn er ook van zijn vriendjes en andere figuren uit de film pluche knuffels gemaakt. Je moet dan denken aan de rozen Angel, die lijkt op stitch en is zijn vriendinnetje waar hij verliefd op is. Ook heb je zijn vriendje Leroy deze is weer rood van kleur. Ook heb je het schattige poppetje scrump, dat is een groen poppetje met een strik en komt ook voor in de film. Van al deze karakters zijn dus ook weer pluche knuffels gemaakt. 

Disney Lilo & Stitch 

Lilo & Stitch is van Disney en zij zijn ook de licentie houder van de pluche knuffels en alle merchandise. De knuffels van Lilo & Stitch zijn niet alleen te koop in Euro disney, Disney World maar ook in tal van speelgoedwinkels en online webshops. Zo kun je gemakkelijk en snel jou favoriete stitch knuffel in huis hebben. 

Pratende knuffels

Ook bestaan er van stitch pratende knuffels, je kunt dan in het voetje van Stitch drukken en dan zegt hij allerlei leuke en bekende spreuken vanuit de films. Stitch heeft in de film ook lampjes in zijn voetjes, dit is erg schattig.